Avond van de Ziel: heelheid en afsplitsing. (onder voorbehoud)

18 juni 2020 - 19:30

Vanaf 19.00u staat koffie/thee en iets lekkers klaar.

Avond van de ziel: Heelheid en afsplitsing

Iedereen is al heel, aan niemand mankeert iets, alles is al aanwezig in jou. Er is niets buiten jou. Alles en iedereen is het ENE.

Deze woorden vertalen de essentie van de avond. Deze avond geef  ik een uitleg over de afsplitsing uit deze eenheid. Vaak verheldert het enorm om te zien waar we bij onszelf zijn weggegaan. Dan weten we ook hoe we weer terug kunnen komen. Nml the way out is the way in.

Gedurende ons leven zijn we afgesplitst uit de heelheid omdat we zijn gaan geloven in een ik-systeem. Vrijheid ervaren is het doorzien van dit ik systeem. Het gelooft in te kort en in problemen. Vervolgens probeert hij dit weer op te lossen of aan te vullen. Door te zien hoe het systeem in jou werkzaam is en waarom dat het zo doet zoals het doet,  ga je ruimer kijken. Je gaat het zien omdat je het doorhebt. Dat is het begin naar vrijheid. Waar je nml onbewust bent, kun je niet veranderen. Het begint met herkennen en erkennen. Dan kun je uit identificatie komen met dat wat je niet bent. Je bent veel ruimer dan dat.

Op de avond van de Ziel ga je ervaren dat je veel ruimer bent dan je denkbeeldige ik.

Voor wie er een diep verlangen voelbaar is om weer thuis te komen en vrijheid te ervaren, voel je welkom!

Na de uitleg is er gelegenheid om met vragen te komen. Ik stem af op de persoon en geef  inzichten waarmee je weer met de neus de goeie kant op komt. nml richting jezelf, je bron, het ene.

Heb je interesse in deze bijzondere ontmoeting met jezelf? Meld je aan in de agenda. Kosten €20.-

 

Achternaam*:
Required field
Voornaam*:
Required field
Email*:
Required field
Telefoonnr.:
Aantal*:
Opmerking: